e-conomic undervisning & Workshop

Bliv klædt godt på i e-conomic med undervisning og workshops
Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Bliv oplært i e-conomic med udgangspunkt i, at du bliver selvkørende på kort tid

Gennem undervisning eller workshops hjælper jeg dig med at få en bedre forståelse af e-conomic og systemets utallige muligheder. Undervisning og workshops tager udgangspunkt i dine behov og ønsker, mens jeg gør mit bedste for at klæde dig godt på med min mangeårige erfaring og know-how.

Personlig e-conomic rådgivning og hjælp i øjenhøjde

Min fortid i e-conomic support har været medvirkende til at jeg har startet min egen konsulentforretning. Jeg har talt med hundredvis af kunder som alle er enige om en ting. Regnskab er ikke sjovt. Man driver ikke forretning for at lave regnskaber. Nogle gør selvfølgelig, men de fleste har en helt anden passion. Min passion er at yde personlig og kompetent hjælp til e-conomicbrugere så de kan blive ved med at dyrke og vækste deres virksomhed og samtidigt sove trygt om natten med viden om at der er styr på regnskaberne.

Hvorfor vælge mig til undervisning i e-conomic?

I mig får I en professionel og samtidig personlig rådgiver som ikke ses andre steder. Jeg har tilegnet mig min viden om regnskabsprogrammet e-conomic inde i selve maskinrummet hos e-conomic support. Jeg har allerede hjulpet hundredvis af tilfredse kunder og nu har jeg taget skridtet videre som selvstændig konsulent. Det giver mig muligheden for at være jeres personlige e-conomic ekspert og klæde jer ordenligt på. I får en fagligt kompetent konsulent med konkurrencedygtige priser og en passion der ikke er til at tage fejl af.

Skal jeg kigge forbi og undervise i e-conomic?

Jeg tager ofte ud til mine kunder og underviser. Jeg kører ud til det meste af Sjælland fra min base i København. Jeg sætter selv pris på at sidde med kunden i øjenhøjde og ikke mindst at se glæden hos en kunde efter en veludført workshop.

Det er altid tilladt at ringe eller skrive til mig for en snak om hvad jeg kan gøre for jer. Nogle gange giver det bare mening at hilse på hinanden personligt, hvorfor jeg også i visse tilfælde kigger forbi til et gratis og uforpligtende møde.

Hos e-konsulenten er du altid i centrum

Fortæl mig om din  opgave og dine udfordringer, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til mig direkte på +45 4252 4488 eller udfylde min kontaktformular – helt uforpligtende.