e-conomic Rengskabskonvertering

Få hjælp til at konvertere dit eksisterende regnskab til Visma e-conomic
Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Få hjælp til at konvertere regnskab til e-conomic uanset eksisterende system

Igennem mit partnerskab med Visma e-conomic tilbyder jeg at flytte jeres regnskabsdata gratis. En gratis flytning indeholder overførsel af åbningsbalance, kundekartotek og kontoplan. Vær opmærksom på at en gratis konvertering forudsætter at jeg står for oprettelse af jeres aftale med e-conomic.

I har også mulighed for at vælge en fuld konvertering eller en skræddersyet løsning der passer netop jeres behov. Jeg er altid åben for en uforpligtende snak om hvad der er det bedste for jer.

I vil typisk være oppe at køre i e-conomic inden for 48 timer.

En fuld konvertering til e-conomic indeholder typisk:

  • Åbningsbalance
  • Debitorkartotek
  • Kontoplan
  • Kreditorkartotek
  • Varegrupper
  • Varekartotek
  • Finansposteringer indeværende år samt seneste 5 års regnskab

Det er ikke altid nemt at overskue hele processen ved flytning til et andet regnskabssystem. Jeg holder jer i hånden hele vejen og svarer på alle spørgsmål i måtte have. Når jeg varetager jeres konvertering kan I give slip på bekymringerne og sove trygt om natten.

Efter konverteringen tilbyder jeg også undervisning af systemet. Her får I glæde af min viden og erfaring fra min tid som supporter hos e-conomic. Jeg hjælper jer godt igang og sørger for at I udnytter alle muligheder i systemet på netop den måde som passer til jeres virksomhed.

Få professionel hjælp til e-conomic regnskabskonvertering

Hvis I ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er I meget velkomne til at kontakte mig. Jeg hjælper og rådgiver jer ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut.

Fortæl mig om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud. I er velkommne til at ringe til mig direkte på tlf. +45 4252 4488 – ellers udfyld min kontaktformular, så vender jeg retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Hos e-konsulenten er du altid i centrum

Fortæl mig om din  opgave og dine udfordringer, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

Priser fra

3.000 – 5.000 kr.

Priser fra

3.000 – 5.000 kr.

Priser fra

4.000 – 6.000 kr.

Priser fra

4.000 – 8.000 kr.

Har du et andet regnskabssystem?

Kontakt os på tlf. +45 4252 4488 for at få priser på andre systemer.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til mig direkte på +45 4252 4488 eller udfylde min kontaktformular – helt uforpligtende.