e-conomic projektstyring

Arbejd smartere og få overblik med projektstyring, sagsstyring og timeregistrering

Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Udnyt de mange muligheder i e-conomic inden for projektstyring, sagsstyring og timeregistrering

Projektstyring er et glimrende værktøj til små og mellemstore virksomheder som ønsker at holde styr på igangværende arbejde.

Modulet sikrer det fulde overblik over økonomien og evt. tidsforbrug på hver opgave.

Tidsregistrering på farten er også super nemt for de ansatte både på tablet og mobil. Så slipper man for besværet med timesedler og sparer samtidigt lidt på regnskoven. Jeg har hjulpet forskellige kunder som savnede et bedre, økonomisk overblik.

Min generelle regnskabs forståelse og indsigt i e-conomic giver mig gode muligheder for at tilpasse projektstyring til den enkelte virksomhed. Jeg sætter mig altid grundigt ind i en kundes situation da det er en vigtig forudsætning for at jeg kan lave den helt rigtige opsætning.

Hvis I er i tvivl om hvorvidt projektstyring er noget for jer, så kontakt mig meget gerne til en helt uforpligtende snak om jeres virksomhed.

Hvad kan man opnå ved at benytte projektstyringsmodulet i e-conomic:

  • Overblik over enkeltsager.
  • Lønsomhed.
  • Styring af materialer og timeforbrug.
  • Overblik over igangværende arbejde.

Få professionel hjælp til e-conomic projektstyring

Hvis I ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er I meget velkomne til at kontakte mig. Jeg hjælper og rådgiver jer ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut.

Fortæl mig om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud. I er velkomne til at ringe til mig direkte på tlf. +45 4252 4488 – ellers udfyld min kontaktformular, så vender jeg retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Hos e-konsulenten er du altid i centrum

Fortæl mig om din  opgave og dine udfordringer, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til mig direkte på +45 4252 4488 eller udfylde min kontaktformular – helt uforpligtende.