Massefakturering i e-conomic

Spar adskillige timer på massefakturering med tillægsmodulet abonnement
Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Massefakturering / abonnement

Mange virksomheder har brug for at lave de samme fakturaer til de samme kunder igen og igen. Det tager tid at få det gjort. Tid man måske ikke har eller tid man ønsker at bruge på noget helt andet.

Få hjælp til opsætning af tillægsmodulet abonnement og spar adskillige timer på fakturering. Med den rigtige opsætning kan du fakturere hundredvis af kunder med ganske få klik, uanset om det er hver uge, måned, kvartal eller år osv.

Jeg har hjulpet og vejledt meget forskellige kunder såsom ejendomsadministrationer, foreninger med kontingent og virksomheder med en fast service eller ydelse.

Det kommer som en overraskelse for de fleste, hvor nemt og tidsbesparende det kan være at bruge abonnementsstyring.

Kunne I tænke jer at lære hvordan I opretter automatisk fakturaforslag ved gentagne faktureringer til samme kunde?

  • Ejerforeninger, golfklubber, IT support, rengøring og lignende med fast serviceordning.
  • Fleksibilitet omkring differentieret prissætning.
  • Kan oprettes for afgrænset periode.

Få professionel hjælp til massefakturering

Hvis I ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er I meget velkomne til at kontakte mig. Jeg hjælper og rådgiver jer ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut.

Fortæl mig om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud. I er velkomne til at ringe til mig direkte på tlf. +45 4252 4488 – ellers udfyld min kontaktformular, så vender jeg retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Hos e-konsulenten er du altid i centrum

Fortæl mig om din  opgave og dine udfordringer, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til mig direkte på +45 4252 4488 eller udfylde min kontaktformular – helt uforpligtende.