e-conomic lagerstyring

Få hjælp til lagerstyring og få styr på jeres varebeholdning, bestillinger mv.
Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Opsætning af lagerstyring i e-conomic giver overblik, bedre workflow og sparer jer tid

Har I brug for at få styr på jeres varebeholdning, samtidig med at I kan sende bestillinger til jeres leverandører og følgesedler til jeres kunder direkte fra e-conomic?

Lagerstyring giver det fulde overblik og garanterer et nemt og sikkert workflow. Både på købs- og salgssiden.

Jeg vil altid anbefale at sparre med en ekspert og få den nødvendige undervisning før man kaster sig ud i lagerstyring. Jeg kender alle tips og tricks der sikrer jer den optimale værdi af systemet. Det er sjovere at komme godt fra start end at rydde op når skaden er sket.

Jeg har både hjulpet nye brugere i gang med lagerstyring, men også garvede brugere som aldrig helt har fået sat sig rigtigt ind i modulet. Det kan skyldes travlhed eller andre ting, men jeg får meget positiv respons fra kunder som har brugt et par timer på at nørde lagerstyring sammen med mig. Den rette tilgang sikrer det optimale udbytte.

Hvis I er i tvivl om hvorvidt lagerstyring er noget for jer, så kontakt mig meget gerne til en helt uforpligtende snak om jeres virksomhed.

Hvorfor bruge lagerstyring i e-conomic?

  • For at kende dine beholdninger/antal af varer til enhver tid.
  • For at kende avancerne på det enkelte varenummer.
  • For at kunne sende en bestilling til din leverandør.
  • For at kunne sende en følgeseddel sammen med varerne.

Få professionel hjælp til e-conomic lagerstyring

Hvis I ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er I meget velkomne til at kontakte mig. Jeg hjælper og rådgiver jer ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut.

Fortæl mig om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud. I er velkomne til at ringe til mig direkte på tlf. +45 4252 4488 – ellers udfyld min kontaktformular, så vender jeg retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Hos e-konsulenten er du altid i centrum

Fortæl mig om din  opgave og dine udfordringer, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til mig direkte på +45 4252 4488 eller udfylde min kontaktformular – helt uforpligtende.