e-conomic faktura layout

Professionel opsætning og design af fakturaskabeloner, ordrer, kontoudtog m.m.
Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Opsætning af layout på faktura, ordrer, kontoudtog m.m.

Jeg kan hjælpe jer med at skabe en rød tråd på tværs af jers materiale forbundet med e-conomic. 

Det kan være lidt langhåret, at gå i gang med at designe sine egne skabeloner i e-conomic. Det kræver et godt overblik over strukturen bag layout mulighederne, og hvis det ikke er noget, man beskæftiger sig med til dagligt, kan man hurtigt bruge rigtig mange timer på opgaven, uden at nå i mål.

Jeg har sat layout op for et stort antal virksomheder, som har haft mange forskelligartede ønsker. Derfor er jeg i stand til at opfylde næsten alle ønsker, når det kommer til layouts.

Få professionel hjælp til design og layout

Hvis I ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er I meget velkomne til at kontakte mig. Jeg hjælper og rådgiver jer ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut.

Fortæl mig om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud. I er velkomne til at ringe til mig direkte på tlf. +45 4252 4488 – ellers udfyld min kontaktformular, så vender jeg retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Hos e-konsulenten er du altid i centrum

Fortæl mig om din  opgave og dine udfordringer, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til mig direkte på +45 4252 4488 eller udfylde min kontaktformular – helt uforpligtende.