e-conomic Data import

Få hjælp til at importere al din data til Visma e-conomic sikkert og professionelt

Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Import af data i e-conomic eller opdatering af eksisterende

I e-conomic er det muligt at importere data fra Microsoft Excel i CSV format og txt filer. Import kan være tidskrævende og en meget langhåret proces. Man siger at man ikke kan lære en gammel hund nye tricks, så hvorfor ikke hyre en professionel til at gøre det beskidte arbejde? Brug din tid på noget du er god til og undgå potentielt flere timers spildt arbejde, oprydning eller uoprettelige fejl. Jeg vurderer altid filer og data inden jeg giver mit bud på en opgave. Derfor ender I altid med en retfærdig pris inklusiv kvalitetssikring.

Eksempler/typiske former for e-conomic data import:

  • Prislister fra leverandører/grossister – indlæsning af nye eller opdatering af eksisterende varer.
  • Oprettelse eller opdatering af kunder og kreditorer.
  • Indlæsning af finansposteringer, kontoplan og budgetter.

Få professionel og sikker hjælp til importering af data til e-conomic

Hvis I ønsker at opgaven udføres professionelt og smart, er I meget velkomne til at kontakte mig. Jeg hjælper og rådgiver jer ærligt og på bedst mulig vis fra start til slut.

Fortæl mig om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud. I er velkomne til at ringe til mig direkte på tlf. +45 4252 4488 – ellers udfyld min kontaktformular, så vender jeg retur hurtigst muligt med henblik på behovsafdækning og et uforpligtende tilbud.

Hos e-konsulenten er du altid i centrum

Fortæl mig om din  opgave og dine udfordringer, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til mig direkte på +45 4252 4488 eller udfylde min kontaktformular – helt uforpligtende.