Om e-konsulenten

Erfaren rådgiver og e-conomic specialist Martin Houmann
Få et gratis tilbudRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Hvorfor vælge mig?

I mig får I en professionel og samtidig personlig rådgiver som ikke ses andre steder. Jeg har tilegnet mig min viden om regnskabsprogrammet e-conomic inde i selve maskinrummet hos e-conomic support.

Jeg har allerede hjulpet hundredvis af tilfredse kunder og nu har jeg taget skridtet videre som selvstændig konsulent. Det giver mig muligheden for at være jeres personlige e-conomic ekspert. I får en fagligt kompetent konsulent med konkurrencedygtige priser og en passion der ikke er til at tage fejl af.

Jeg går altid personligt, engageret og fokuseret til en opgave uanset omfanget af denne. Det er vigtigt for mig at være tilgængelig når mine kunder har brug for det og ydermere at de altid føler sig godt behandlet. Jeg tænker altid ud af boksen så jeg er i stand til at levere mere end der forventes af mig.

Mine kunder skal være tilfredse før jeg selv er det.

Baggrunden

Jeg er uddannet finansøkonom AK så det har altid ligget lidt i kortene at jeg skulle arbejde med økonomi.

Mine 2 år i e-conomic support har givet mig stor indsigt i de udfordringer og behov som virksomheder har i forhold til bogføring og brug af e-conomic. Det har tændt et brændende ønske i mig om at hjælpe erhvervsdrivende med at gøre oprør mod tunge, langsomme og gammeldags måder at føre regnskab på.

Min viden og erfaring med e-conomic giver mig netop muligheden for at gøre dette. Derfor er jeg nu sprunget ud som selvstændig konsulent med speciale i e-conomic.

Skal jeg kigge forbi?

Jeg tager ofte ud til mine kunder og arbejder. Jeg kører ud til det meste af Sjælland fra min base i København. Jeg sætter selv pris på at se folk i øjnene og ikke mindst at se glæden hos en kunde efter en veludført opgave.

De opgaver jeg løser, har meget forskellig karakter. Det kan f.eks. være undervisning, oprydning i regnskabet, opsætning af tillægsmoduler, bogføring eller design af fakturalayout.

Mange opgaver kan uden tvivl laves ved fjernsupport eller med vejledning over en telefon, men jeg forstår værdien og den tryghed der er i at få den personlige og nærværende rådgivning. Det giver også mig muligheden for at få et større indblik i hvad I laver og hvem I er. Faktorer som ikke er helt uvæsentlige for at få den bedste forståelse af jeres behov.

Det er altid tilladt at ringe eller skrive til mig for en snak om hvad jeg kan gøre for jer. Nogle gange giver det bare mening at hilse på hinanden personligt, hvorfor jeg også i visse tilfælde kigger forbi til et gratis og uforpligtende møde.

Hos e-konsulenten er du altid i centrum

Fortæl mig om din  opgave og dine udfordringer, så kontakter jeg dig så hurtigt som muligt.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til e-conomic? Du er meget velkommen til at ringe til mig direkte på +45 4252 4488 eller udfylde min kontaktformular – helt uforpligtende.