Kontakt e-konsulenten

Fortæl mig om din opgave, så tager vi en snak om dine ønsker og udfordringer
Udfyld formularRing +45 4252 4488

Officiel partner hos Visma e-conomic

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer

Det er gratis og uforpligtende at kontakte mig for en snak om dine muligheder

Skal jeg kigge forbi?

Jeg tager ofte ud til mine kunder og arbejder. Jeg kører ud til det meste af Sjælland fra min base i København. Jeg sætter selv pris på at se folk i øjnene og ikke mindst at se glæden hos en kunde efter en veludført opgave.

De opgaver jeg løser, har meget forskellig karakter. Det kan f.eks. være undervisning, oprydning i regnskabet, opsætning af tillægsmoduler, bogføring eller design af fakturalayout.

Mange opgaver kan uden tvivl laves ved fjernsupport eller med vejledning over en telefon, men jeg forstår værdien og den tryghed der er i at få den personlige og nærværende rådgivning. Det giver også mig muligheden for at få et større indblik i hvad I laver og hvem I er. Faktorer som ikke er helt uvæsentlige for at få den bedste forståelse af jeres behov.

Det er altid tilladt at ringe eller skrive til mig for en snak om hvad jeg kan gøre for jer. Nogle gange giver det bare mening at hilse på hinanden personligt, hvorfor jeg også i visse tilfælde kigger forbi til et gratis og uforpligtende møde.

"Jeg skal bruge min tid på at indrette og sælge så de timer jeg har brugt Martin har været GULD værd. Jeg har sparet rigtig meget tid og fået hjælp, tips og undervisning så jeg kan gå i gang med mine kerne kompetencer”

– Marina Frederiksen fra IQm2

[/db_pb_slide]

"Martin hjalp mig da jeg var allermest fortvivlet. Jeg skulle overtage bogføringen til vores 3 virksomheder fra en bogholder der ikke havde brugt alle de smarte finesser som e-conomic har. Sammen fik vi hurtigt rettet op på det, så jeg føler mig rustet til at klare mig selv efter Martin stille og roligt har hjulpet mig."

– Bettina Halkier fra Bronx Burger

[/db_pb_slide]

"Vi har været meget tilfredse med E-konsulentens service. Yderst professionel og hurtig service. Meget venlig og i mødekommende."

– Hanne Bennetsen fra JSA Sikring

[/db_pb_slide]

"Stambz har Martin Houmann tilknyttet som ekstern konsulent. Vi bruger Martin til bogføring samt fakturering af vores kunder. Martin er super sød og dygtig til sit arbejde. Vi er glade for samarbejdet med Martin og hans indsats."

– Idris Ibrahim fra Stambz

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]